Zeg maar gedag tegen het traditionele tv-kijken en hallo tegen on-demand!

Vroeger zaten we allemaal op een bepaald tijdstip voor de buis, wachtend op onze favoriete programma’s. Je moest maar net op tijd zijn, anders miste je het hoogtepunt van de week. Vandaag de dag is dat haast onvoorstelbaar. Met de opkomst van on-demand tv en de mogelijkheid om programma’s eenvoudig terug te kijken, lijkt het traditionele tv-kijken langzaam maar zeker te verdwijnen. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor terugkijken in plaats van live meekijken?

Flexibility is key

Het grootste voordeel van terugkijken is de flexibiliteit. We hebben tegenwoordig drukke schema’s en het is niet altijd mogelijk om op een vast tijdstip voor de tv te zitten. Gelukkig geven on-demand platforms als NLZIET, ons de vrijheid om niet alleen live de uitzending te volgen, maar ook wanneer het ons uitkomt. Heb je een lange werkdag gehad? Dan kijk je die spannende serie toch gewoon later terug. Of heb je een vrije ochtend? Dan kun je zonder zorgen je favoriete programma’s inhalen of toch lekker zappen door het live-aanbod.

Geen reclames meer

Laten we eerlijk zijn: één van de grootste irritaties van traditioneel tv-kijken zijn natuurlijk de reclameblokken. Net als je erachter gaat komen wie de moord heeft gepleegd, wordt je geplaagd met een heerlijk reclamebok. Zo heb je met een basis-abbonment van NLZIET nog wel on-demand reclame, maar met NLZIET premium of extra heb je er zelfs (bijna) helemaal geen last van. Hierdoor kun je volledig opgaan in je favoriete murder mystery zonder uit je flow gehaald te worden.

Technologie verandert onze kijkgewoonten

Moderne technologie speelt een grote rol in de manier waarop we tv kijken. Smart-tv’s, apps en diensten als NLZIET maken het ongelooflijk gemakkelijk om programma’s op te slaan en terug te kijken wanneer jij daar zin in hebt. Bovendien kun je ook op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken. Zo kan jij helemaal up-to-date blijven met B&B vol Liefde terwijl een ander zonder gezeur zijn clubbie op tv kan volgen. Ook op mobiele apparaten zoals je smartphone of tablet is het kijken van gemiste afleveringen een fluitje van een cent. Zo kan je ook op vakantie binnen de EU aan het zwembad heerlijk wegdromen met een fijne romcom.

En weer een nieuwe serie ontdekt!

Een ander voordeel van terugkijken is dat NLZIET gebruik maakt van slimme algoritmes die je kijkgedrag analyseren. Hierdoor krijg je aanbevelingen voor programma’s die bij jouw smaak passen. Je kunt ook profielen aanmaken, zodat je persoonlijke kijktips ontvangt. Bovendien is er een kidsprofiel tot 6 jaar voor een veilige kijkomgeving van je kinderen. Dit maakt je kijkervaring persoonlijker dan ooit!

Previous Story

Ontdek de mogelijkheden van Virtual Reality met de nieuwe Pico VR headset

casibom Casibom